Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 28 iulie 2020

FOTBAL / ANGLIA: Jan Vertonghen a plecat de la Tottenham după opt ani

Clubul Tottenham i-a mulțumit public fundaşului Jan Vertonghen (33 de ani), care s-a despărţit de gruparea londoneză după opt ani de activitate. Belgianului i-a fost prelungit cu doar câteva săptămâni contractul scandent la finalul acestui an competițional (30 iunie), pentru a prinde finalul campionatului amânat de pandemia de COVID-19.
Jan Vertonghen a transmis un mesaj pe contul său de Instagram: „Perioada mea petrecută la club se încheie. O zi tristă din mai multe motive. Îmi vor lipsi prietenii pe care mi i-am făcut aici, personalul care face clubul să funcţioneze, evoluând pe uimitorul stadion nou şi, bineînţeles, fanii. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor. Aţi fost uimitori! Am avut multe amintiri incredibile, dar, deocamdată, este la revedere".
Născut în 24 aprilie 1987, la Saint-Nicolas, Vertonghen a deprins tainele fotbalului la VK Tielrode și Germinal Beerschot, devenind jucător profesionsit la Ajax, în 2006, de unde a fost împrumutat o jumătate de sezon la Waalwijk. Din vara anului 2012, el a activat la Tottenham, club care a plătit grupării Ajax Amsterdam 12 milioane de euro pentru transfer. Internaţionalul belgian (118 selecţii) a disputat 315 meciuri în toate competiţiile pentru echipa engleză, marcând 14 goluri. El şi-ar putea continua cariera de fotbalist în Italia. 
Premier League s-a încheiat duminică, iar Vertonghen a rămas pe banca de rezerve a echipei Tottenham la meciul susținut pe terenul lui Crystal Palace (1-1).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...