Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 30 iulie 2020

TENIS: Djokovici, Nadal, Serena Williams și Osaka vor evolua la turneele de la New York

În cele din urmă, lista jucătorilor și jucătoarelor care vor participa la turneele de la New York, Western & Southern Open şi US Open, nu va fi atât de săracă pe cât se credea la un moment dat. Printre cei înscriși se numără sârbul Novak Djokovici, locul 1 ATP, spaniolul Rafael Nadal (2 ATP), Serena Williams (9  WTA) și Naomi Osaka (10 WTA). 
Prezenţa celor doi campioni la turneele americane poate fi considerată o surpriză. Djokovici, care a contractat coronavirusul după organizarea unui circuit caritabil în Serbia şi Croaţia (Adria Tour), se declarase circumspect cu privire la participarea la US Open din cauza protocolului sanitar adoptat de organizatori. La rândul său, Nadal afirmase că nu este interesat de călătorii internaţionale şi că nu se aşteaptă ca turneele profesionsite să se mai desfășoare în acest an.
Lista celor înscriși la Western & Southern Open cuprinde 40 dintre primii 43 de clasați ATP, 39 dintre cele mai bune 53 de jucătoare din lume. Îi putem aminti pe Dominic Thiem, Daniil Medvedev (deținătorul titlului), Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Matteo Berrettini, David Goffin, Roberto Bautista Agut, Diego Schwartzman, Grigor Dimitrov sau Karolina Pliskova.  
În contextul pandemiei de COVID-19, Western & Southern Open a fost mutat de la Cincinnati la New York, în baza de la Flushing Meadows unde se desfășoară și US Open. Întrecerea este programată în săptămâna premergătoare turneului de grand slam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...