Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 26 mai 2020

TENIS: Dominic Thiem, Alexander Zverev şi Grigor Dimitrov vor participa la Adria Tour

Organizat în perioada 13 iunie – 5 iulie, de Novak Djokovic, în fostul spațiu iugoslav, circuitul Adria Tour îi va avea printre protagoniști pe Dominic Thiem (3 ATP), Alexander Zverev (7 ATP), Grigor Dimitrov (19 ATP) și Viktor Troicki (184 ATP).
Într-o conferință de presă susținută la Belgrad, liderul mondial a dat detalii despre seria de turnee pe care le va organiza. "Am o veste excelentă. Saşa Zverev a confirmat că va veni la Belgrad", a declarat Djokovic.
Circuitul Adria Tour va debuta în Serbia, la Belgrad (13-14 iunie), următoarele etape urmând a fi găzduite de Croaţia, la Zadar (20-21 iunie), Muntenegru (27-28 iunie) și Bosnia, la Banja Luka (3-4 iulie).  În 5 iulie, la Sarajevo va avea loc un meci demonstrativ între Djokovic şi bosniacul Damir Dzumhur. 
La fiecare turneu se vor organiza două faze. În prima se va juca pe două grupe de patru jucători, care vor juca în sistem ”fiecare cu fiecare”. Cei mai buni doi sportivi din fiecare grupă se vor înfrunta în finală. Toate meciurile vor fi televizate.
Prin organizarea acestei competiţii Djokovic îşi propune să strângă fonduri pentru proiecte umanitare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...