Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 23 mai 2020

FOTBAL: Și UTA și-a reluat pregătirea colectivă

Ridicarea Stării de Urgență a permis echipelor de fotbal din România să reia pregătirea colectivă. În această postură s-a aflat și UTA, liderul autoritar din Liga 2.
Momentul a fost imortalizat pe site-ul oficial al formației arădene: ”După o perioadă în care Starea de Urgență instaurată pe teritoriul României i-a obligat pe fotbaliști să se antreneze individual, astăzi, Laszlo Balint a reunit echipa roș-albă. În conformitate cu protocolul elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului și impus de Federația Română de Fotbal, UTA a început cantonamentul care precede reluarea campionatului ligii secunde”.
Formația arădeană a efectuat primul antrenament al săptămânii pe arena ”Motorul”, fiind unul de acomodare. ”Respectând toate regulile acestei prime perioade a pregătirii, Gyuszi Balint și colaboratorii săi au lucrat pe grupe. Atmosfera e bună, băieții se arată încrezători în ceea ce urmează, iar mesajul comun este că echipa își dorește mult să-i țină pe suporteri conectați lângă ea. Ca atare, acum vă oferim câteva fotografii realizate de staff-ul medical la antrenamentul de astăzi, urmând să vă ținem la curent cu tot ce e important în viața echipei noastre”, s-a precizat pe uta-arad.ro.
În Liga 2, campionatul se va relua la începutul lunii iulie cu un Play-Off la care vor participa primele şase clasate. Confruntările se vor desfășura într-o singură manşă, echipele urmând să intre cu punctajul înjumătăţit după cum urmează: UT Arad (25 puncte), CS Mioveni (20p), Turris Turnu Măgurele (20p), FC Argeş (19p), Petrolul Ploieşti (19p) şi Rapid Bucureşti (19p). 
Play-off-ul este programat să înceapă pe 4 iulie, celelalte etape fiind programate în 11, 18 și 25 iulie, respectiv în 1 august. De asemenea, s-a stabilit ca barajul pentru promovarea în Liga I a fost programat pentru 5 august. Ordinea meciurilor din play-off urmează să fie stabilită în scurt timp de Federaţia Română de Fotbal. Grație locurilor ocupate, UTA, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele vor disputa trei meciuri pe teren propriu şi două în deplasare, în timp ce FC Argeş, Petrolul şi Rapid să joace două meciuri acasă şi trei în deplasare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...