Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 31 mai 2020

FOTBAL: Nahuel Guzman speră să joace alături de Lionel Messi la Newell's Old Boys

Portar al echipei mexicane de fotbal Tigres, din 2014, Nahuel Guzmán (34 de ani) visează să-și încheie cariera de jucător la Newell's Old Boys. Doar că el pune o condiție. Și anume ca acolo să ajungă și un anume Messi.
Potrivit lequipe.fr, portarul născut în 10 februarie 1986, la Rosario, a impus o clauză atunci când a negociat revenirea la formația argentiniană. Și anume ca acolo să evolueze și Lionel Messi! După cum se știe, în ultimul timp s-a pomenit despre o posibilă întoarcere a starului Barcelonei la Newell's Old Boys. Guzman a pomenit de dorința lui la microfonul lui TyC Sports. Selecționat de 7 ori și în reprezentativa Argentinei, el a evoluat pentru Newell's Old Boys din Rosario  între 2005 și 2014, răstimp în care a disputat 94 de meciuri. La aceeași echipă de club s-a format ca junior și Lionel Messi. El a disputat 176 de partide pentru Newell's Old Boys, marcând 234 de goluri.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...