Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 23 mai 2020

FOTBAL: FC Argeş şi-a reluat antrenamentele după ce testele au avut rezultat negativ

Componenții echipei FC Argeş au revenit la antrenamente după pauză de două luni cauzată de pandemia de Covid-19. Rezultatele primului test pe care l-au efectuat vineri au fost negative.
Implicată în Play-Off-ul din Liga 2, formația piteșteană și-a anunțat revenirea într-o postare pe contul său de Facebook: ”După ce medicii şi-au dat acordul, alb-violeţii au efectuat sâmbătă dimineaţă primul antrenament. Şedinţa de pregătire a fost programată în grupuri de câte patru persoane, aşa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătăţii. Antrenorul Ionuţ Badea şi colaboratorii săi au stabilit ca antrenamentul să se desfăşoare pe cele trei terenuri de iarbă din cadrul stadionului Nicolae Dobrin. Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare, intensitatea şedinţelor de pregătire să crească treptat. După aproximativ două ore, fotbaliştii şi staff-ul tehnic au revenit la hotelul la care echipa efectuează cantonamentul”.
S-a precizat, totodată, că antrenorul principal al echipei din Trivale a programat pentru elevii săi şi câteva teste fizice pentru a avea un punct de plecare în pregătirea fizică, informează gruparea piteşteană.
Ediția de campionat în Liga 2 se va relua la începutul lunii iulie cu un Play-Off la care vor participa primele şase clasate. Confruntările se vor desfășura într-o singură manşă, echipele urmând să intre cu punctajul înjumătăţit după cum urmează: UT Arad (25 puncte), CS Mioveni (20p), Turris Turnu Măgurele (20p), FC Argeş (19p), Petrolul Ploieşti (19p) şi Rapid Bucureşti (19p). 
Play-off-ul este programat să înceapă pe 4 iulie, celelalte etape fiind programate în 11, 18 și 25 iulie, respectiv în 1 august. De asemenea, s-a stabilit ca barajul pentru promovarea în Liga I a fost programat pentru 5 august. Ordinea meciurilor din play-off urmează să fie stabilită în scurt timp de Federaţia Română de Fotbal. Grație locurilor ocupate, UTA, CS Mioveni şi Turris Turnu Măgurele vor disputa trei meciuri pe teren propriu şi două în deplasare, în timp ce FC Argeş, Petrolul şi Rapid să joace două meciuri acasă şi trei în deplasare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...