Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 mai 2020

FOTBAL: Ferencvaros a câștigat restanța cu Debrecen

În Ungaria, în acest weekend s-au reluat meciurile de fotbal. Într-un meci restant, Ferencvaros şi-a consolidat poziţia de lider impunându-se cu 2-1, pe teren propriu, în meciul cu Debrecen. Miercuri se mai joacă o altă restanţă, Ujpest - Ferencvaros, iar etapa curentă, a 26-a, se va desfășura începând de vinerea viitoare.
La meciul de sâmbătă, de pe Groupama Arena, gazdele au plasat în tribune 5.000 de cartoane cu figurile unor fani, iar prin staţia de amplificare a stadionului au fost transmise mesaje de încurajare din partea suporterilor.
Campionatul de fotbal din Ungaria a fost întrerupt în 14 martie. În clasament, Ferencvaros ocupă locul 1, cu 56 de puncte, urmată fiind de MOL Fehervard (50p), Mezokovesd (45p) și Puskas Academy (39p).  
Tot sâmbătă, s-au disputat și meciurile tur ale semifinalelor Cupei Ungariei: Mezokovesd-Zsory - MOL Fehervar 1-1 şi MTK Budapesta - Honved 0-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...