Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 mai 2020

FOTBAL: Campionatul Italiei se va relua în 13 sau 20 iunie

Ministru al Sporturilor din Italia, Vincenzo Spadafora a anunţat, deunăzi, că meciurile de fotbal din Peninsulă se vor relua în 13 sau 20 iunie. O decizie în acest sens urmează a fi luată joi.
Spadafora a declarat la Rai TG3: "Analizăm două date posibile pentru a reîncepe meciurile din Serie A. 13 sau 20 iunie. Protocolul pentru reluarea sezonului a fost întocmit şi este foarte asemănător cu acela convenit pentru antrenamente. Joi, vom decide dacă şi când să reiau meciurile".
Componenții echipelor italiene de fotbal și-au reluat antrenamentele individuale din 4 mai, iar pe acelea colective din 19 mai.
Întrerupt la 9 martie, din cauza pandemiei de Covid-19, campionatul din 
Serie A mai are de disputat douăsprezece etape, precum şi câteva restanţe. În etapa următoare, a 27-a, sunt programate meciurile Verona - Napoli, Bologna - Juventus, SPAL - Cagliari, Genoa - Parma, Torino - Udinese, Lecce - AC Milan, Atalanta - Lazio, Fiorentina - Brescia, Inter Milano - Sassuolo, AS Roma - Sampdoria Genova. 
În clasamentul la zi, Juventus Torino este lider, cu 63 de puncte, fiind urmată de Lazio (62p) și Inter Milano (54p).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...