Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 mai 2020

OMNISPORT: Toţi sportivii care se pregătesc la Izvorani au fost testați, iar rezultate au fost negative

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a anunţat că testele făcute tuturor sportivilor din loturile olimpice care se pregătesc la Complexul Sportiv ”Sydney 2000” de la Izvorani au rezultate negative la Covid-19.
În comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a COSR se precizează: ”Toţi sportivii şi membrii colectivelor tehnice ale loturilor olimpice ale Romaniei, care se pregatesc în cantonament închis la Complexul Olimpic Sydney 2000, din Izvorani, au fost testaţi în această săptâmână şi toţi au trecut cu bine testul nCOV – RT – PCR (pentru detectarea coronavirusului SARS CoV-2). Rezultatele primite de la Laboratoarele Regina Maria, partenerul COSR pentru testare, au fost negative”.
De asemenea, au fost testaţi şi membri ai personalului medical al complexului sportiv, iar testele au fost negative şi în cazul acestora. Astfel de teste au fost făcute şi pentru angajaţii bazei sportive.
La Complexul Sportiv Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani se pregătesc, din 19 mai, mai multe loturi olimpice, între care cele de la gimnastică artistică, nataţie, atletism, lupte, canotaj, kaiac-canoe și judo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...