Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 mai 2020

FOTBAL: PSG negociază cu Inter Milano pentru Icardi

Echipa de fotbal Paris Saint-Germain a făcut o primă ofertă pentru atacantul Mauro Icardi, împrumutat de la Inter Milano. Astfel, campioana Franţei oferă 50 de milioane de euro pentru argentinian, plus alte 10 bonus. Sud-americanul a avut evoluții bune pentru PSG, marcând douăsprezece goluri în Ligue 1 şi cinci în Liga Campionilor.
Potrivit Sky sports, Icardi a fost împrumutat la PSG cu opţiune de cumpărare de 70 de milioane de euro, însă parizienii vor să renegocieze această sumă din cauza pandemiei de coronavirus. În schimb, Inter l-ar vrea de la PSG pe uruguayanul Edinson Cavani, pentru a suplini o eventuală plecare al lui Lautaro Martinez la FC Barcelona.
Născut în 19 februarie 1993, în orașul argentinian Rosario, Mauro Icardi a început să joace fotbal la Club Infantil Sarratea, în 1998. Un deceniu mai târziu, el a ajuns la Barcelona, iar de acolo a plecat la Sampdoria. Promovat în formația de seniori a clubului din Genoa, în 2012, a fost transferat la Inter Milano după un an. Pentru această formație el a bifat 219 meciuri, marcând 124 de goluri. Icardi a evoluat pentru echipele U17 și U20 ale Argentinei, precum și pentru reprezentativa de seniori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...