Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 mai 2020

FOTBAL: ”New York Times” scrie că finala Ligii Campionilor ar putea fi mutată la Lisabona

Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) studiază modul în care se vor desfășura meciurile rămase de disputat din ediția 2019/2020 a Ligii Campionilor. Și în timp ce presa din Turcia vorbește despre mutarea finalei de la Istanbul în Germania, ”New York Times” lansează alte ipoteză.
Mai exact, Asociația Cluburilor Europene de Fotbal (ECA) ar fi cerut ca ultimele faze ale competiției să nu se desfășoare la Istanbul. Iar cererea este justificată prin faptul că metropola din Turcia a fost afectată serios de pandemia de COVID-19. Potrivit presei din țara sud-est europeană, finala, dar și semifinalele care vor avea loc într-o singură manșă ar putea fi programate în Germania. 
Și cotidianul ”New York Times” scrie că e puțin probabil ca Istanbul să mai găzduiască meciul cu trofeul pe masă din Liga Campionilor. Doar că publicația americană susține că finala va avea loc la Istanbul. Și se citează declarația unui purtător de cuvânt al UEFA: ”Un grup de lucru a fost format cu participarea reprezentanților ligilor și ai cluburilor pentru a se examina diferitele variante de calendarm dar formatul care să ne permită să terminăm competițiile în curs”. 
O decizie în acest sens va fi luată în cadrul reuniunii Comitetului Executiv al UEFA din 17 iunie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...