Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 mai 2020

FOTBAL: Pep Guardiola le-a cerut fanilor să rămână prudent

Antrenor al echipei Manchester City, Pep Guardiola a transmis fanilor să respecte măsurile de prevenție impuse de Guvernul britanic în contextul pandemiei de coronavirus.
Tehnicianul iberic s-a referit, desigur, la reluarea campionatului de fotbal din Anglia: "Cred că fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să ne vadă din nou şi noi ne dorim asta, dar, în prezent, priorităţile sunt altele. Fiţi prudenţi, iar când va fi posibil, noi vom reveni. La început fără voi, dar în cele din urmă sper că vom reveni la obiceiurile noastre".
Guardiola i-a îndemnat pe suporteri să rămână prudenți: "Dacă Guvernul ne cere să purtăm mască, să stăm acasă, să păstrăm distanţa, atunci trebuie să facem acest lucru. Pentru că mulţi oameni care lucrează la NHS (n.t. - Sistemul Britanic de Sănătate) şi în servcii medicale din întreaga lumea şi-au pus viaţa în pericol pentru a o salva pe a noastră. Este incredibil ce au făcut ei, iar dacă noi doar trebuie să urmăm regulile, atunci putem face acest lucru", a mai spus antrenorul spaniol.
Cluburile de fotbal din Anglia au fost autorizate în 18 mai să efectueze antrenamente în grupuri mici. Iar astăzi s-a permis ca pregătirea să se facă și cu contact fizic între jucători.
Soarta Premier League se va decide, cel mai probabil, mâine (joi, 28 mai), când se va vota pe acest subiect. Inițial s-a sperat ca ediția 2019/2020 a campionatului să se reia în 12 iunie, iar apoi a fost menţionată data de 19 iunie. Acum, dacă ar fi să dăm crezare Sky Sports, se vorbește despre 26 iunie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...