Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 29 mai 2020

HANDBAL: Portarii Saeid Heidarirad și Makrem Missaoui rămân la Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo București a anunțat că a prelungit contractele portarilor Saeid Heidarirad și Makrem Missaoui, care au activat cu succes și în ediția 2019/2020 a Ligii Naționale de handbal, precum și în Champions League.
Mai întâi, clubul din Capitală a precizat că iranianul Saeid Heidarirad (29 de ani) va apăra pentru încă un an competițional. "Campioana României îşi securizează poarta pe încă un an. Saeid Heidarirad, unul dintre cei mai eficienţi şi mai spectaculoşi portari din EHF Champions League, a semnat prelungirea contractului cu Dinamo". Saeid Heidarirad a venit la Dinamo în iulie 2017, după ce înainte a jucat în prima ligă din ţara natală, la Mess Kerman.
O zi după aceea, formația alb-roșie a anunțat că și Makrem Missaoui (39 de ani) a semnat prelungirea contractului. Astfel că în noul campionat, Dinamo va miza pe aceiaşi portari, lângă Saeid Heidarirad și Makrem Missaoui figurând și Dan Andrei Lazăr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...