Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 25 mai 2020

BASCHET: Ceremonia pentru intrarea în ”Hall of Fame”-ul NBA ar putea fi amânată pentru octombrie

Programată în 29 august, Ceremonia pentru intrarea în ”Hall of Fame”-ul NBA ar putea fi amânată pentru luna octombrie. Potrivit ”Boston Globe”, această decizie e pe punctul de a fi luată din cauza pandemiei de Covid-19. 
De asemenea, ceremonia ar putea fi mutată din Symphony Hall din Springfield (Massachusetts) în MassMutual Center. Și aceasta fiindcă ultima incintă are o capacitate mai mare (8.300 de locuri) ceea ce ar permite respectarea măsurilor de distanțare fizică. 
Contingentul 2020 ar urma să-i cuprindă  pe baschetbaliștii Kobe Bryant, Tim Duncan, Kevin Garnett și Tamika Catchings, antrenorii Eddie Sutton, Rudy Tomjanovich, Kim Mulkey și Barbara Stevens, precum și pe fostul secretar general al Fedetației Internaționale de Baschet (FIBA), Patrick Baumann. Dintre aceștia, Bryant (mort în 26 ianuarie în accidentul de elicopter), Sutton (dispărut sâmbătă) și Baumann (decedat în octombrie 2018) vor fi primiți post-mortem. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...