Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 mai 2020

BASCHET: Pentru Scottie Pippen, Kobe Bryant a fost mai valoros decât Michael Jordan

Lansat recent, documentarul ”The Last Dance” (Ultimul dans) dedicat lui Michael Jordan nu l-a pus într-o lumină foarte bună pe Scottie Pippen, colegul acestuia de la Chicago Bulls. Poate că și de aceea ultimul îl socotește pe Kobe Bryant drept cel mai mare jucător de baschet din istorie.   
În al doilea episod al seriei documentare, Jordan a spus despre Pippen că a fost egoist întârziind o intervenție chirurgicală la gleznă... Apoi, l-a socotit drept vinovat pentru pierderea meciului cu numărul 7 al finalei Conferinței de Est din 1990, cu Detroit Pistons. Iată, așadar, câteva motive pentru ca ”Pip” să nu rămână dator. Așa se explică faptul că, deși a fost coleg cu Air Jordan la câștigarea titlurilor de campion NBA cu Bulls (1991-1993, 1996-1998), el îl consideră pe regretatul Kobe Bryant drept cel mai valoros baschetbalist din toate timpurile. „Kobe a fost un tip foarte inteligent și s-a străduit să fie cel mai bun. Regret foarte mult că nu i-am spus cât de grozav era. S-a străduit să fie la fel de puternic ca Michael Jordan. Când îi urmăresc clipurile cu jocurile sale îmi spun: <<Rahat! El era mai bun decât Michael Jordan>>. A muncit atât de mult. Acest puști a ieșit din liceu. Nu a mers să joace pentru North Carolina sub Dean Smith (n.t. - față de Jordan)”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...