Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 25 mai 2020

FOTBAL: Jucătorii FC Petrolul au intrat în cantonament

La mai bine de două luni de la ultimul antrenament colectiv efectuat, componenții echipei de fotbal Petrolul Ploiești s-au reunit, astăzi (luni, 25 mai). Ei și-au reluat pregătirea pentru participarea la Play-Off-ul ediției 2019/2020 a Ligii a II-a, cea care va decide promovarea în primul eşalon.
Potrivit site-ului fcpetrolul.ro, "lupii" au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploieşti, stagiul demarând cu testarea obligatorie pentru Covid-19. S-a subliniat, de asemenea, faptul că se respectă protocoalele medicale impuse pentru această perioadă.
Alături de staff-ul tehnic şi cel medical, în cantonament se vor afla următorii 23 de jucători: Raul Avram, Cezar Lungu (portari), Alberto Olaru, Ştefan Bărboianu, Andrei Răuţă, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Ţicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurenţiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Niţescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu şi Ştefan Blănaru (jucători de câmp).
De la reunirea lotului a absentat doar portarul Cristian Apostolachi. Revenit din Republica Moldova în 17 mai, acesta se află, pentru încă o săptămână, în autoizolare la domiciliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...