Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 mai 2020

FOTBAL: În Marea Britanie s-a autorizat reluarea antrenamentelor colective

Guvernul de la Londra a autorizat desfășurarea antrenamentele cu contact, aceasta fiind ultima fază înaintea reluării competiţiilor fotbalistice, întrerupte de pandemia de coronavirus.
Sub-secretar de stat ce răspunde și de sport, Nigel Huddleston a declarat: "Noua directivă certifică ultima etapă pentru o revenire prudentă la antrenamente a sportivilor de înalt nivel. Aceasta e menită să limiteze riscul de accidentare şi să protejeze sănătatea şi siguranţa tuturor celor implicaţi. Guvernul lucrează la reluarea sportului profesionist cu porţile închise, imediat ce poate fi făcută în siguranţă”.
În 18 mai, echipele de fotbal din Anglia au fost autorizate să efectueze antrenamente în grupuri mici. Vineri, şeful Premier League, Richard Masters, a declarat că este "atât de încrezător cât poate fi” cu privire la reluarea campionatului englez de fotbal din iunie, fără a specifica o dată. 
Se speră ca ediția 2019/2020 a Premier League să se reia în 12 sau 19 iunie. Cu toate acestea, sunt antrenori și jucători care privesc cu scepticism aceste date. Tehnicianul echipei Newcastle, Steve Bruce, de pildă, e de părere că reluarea meciurilor înainte de sfârşitul lunii iunie, cel mai devreme, nu ar fi posibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...