Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 mai 2020

FOTBAL: Lionel Messi nu agreează disputarea meciurilor fără spectatori

Într-un interviu acordat pentru producătorul de echipament sportiv Adidas, Lionel Messi a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă, atât el, cât și lumea întreagă în timpul pandemiei de COVID-19. Internaționalul argentinian a spus că nu este deloc uşor să trăieşti sau să munceşti în incertitudine. 
Fotbalistul Barcelonei a mărturisit: "Nu ştim exact când ne vom putea întoarce la muncă sau când vom putea participa la competiţii. Toți se întreabă când vom putea reveni la muncă, să ne antrenăm și să participăm la competiții. Atunci când un jucător de fotbal intră pe teren el trebuie să fie concentrat. Este esențial”.
Totodată, Messi se întreabă cum va arăta competiția în noul context. ”Discuțiile sunt în curs pentru a termina ediția această din campionatul Spaniei fără spectatori. Ceea ce reprezintă un număr de încercări, Pregătirea în grup este aceeași pentru toate disciplinele. Fiecare trebuie să vizualizeze ce poate oferi la un meci fără suporteri, pentru că este ciudat. Am încercat să joc aşa acasă şi a fost tare ciudat. În acelaşi timp, este foarte normal ca meciurile să se reia astfel, după perioada prin care am trecut. Când vom reîncepe să jucăm va fi ca și cum am pornit de la nimic. Va fi nevoie de timp pentru a se pregăti reluarea campionatului. Tehnic, va fi același sezon, însă cred că fiecare echipă și fiecare jucător va resimți totul diferit", a mai spus Messi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...