Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 mai 2020

FOTBAL: S-au disputat primele meciuri și în Polonia

După o pauză de 76 de zile cauzată de pandemia de COVID-19, și în Polonia s-a disputat un meci de fotbal. Acesta a fost programat în cupă. Disputa Legnica - Legia Varşovia s-a încheiat cu victoria oaspeților (1-2), care s-au calificat astfel în semifinalele competiției.
Ieri, într-un alt sfert de finală, Lech Poznan s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Star Mielec. Lechia Gdansk şi Cracovia sunt deja califcare în semifinale.
Campionatul se va relua mâine (vineri, 29 mai). Iată programul meciurilor din etapa cu numărul 27:
Vineri, 29 mai
Ora 19.00: Slask - Rakow
Ora 21.30:  Pogon Szeczecin - Zaglebie
Sâmbătă, 30 mai
Ora 16.00: LKS Lodz - Gornik Z,
Ora 18.30: Piast - Wisla
Ora 21.00: Lech - Legia
Duminică, 31 mai
Ora 13.30: Plock - Korona
Ora 16.00: Cracovia - Jagiellonia
Ora 18.30: Lechia - Arka
În clasament, lider este Legia, cu 51 de puncte, urmată de Piast (43p), Cracovia (42p), Slask (42p), Lech (41p) și Pogon (38p).  
Meciurile se dispută după reguli foarte stricte, fără spectatori. Cum nu sunt copii de mingi, în jurul terenului sunt plasate 24 de baloane pe care jucătorii şi le iau singuri. Fiecare fotbalist are sticla lui cu apă. Toate persoanele de pe bancă trebuie să poarte mască, cu excepţia antrenorilor principali. Nu sunt permise strângerile de mână şi nici schimbul de tricouri.
Până în prezent, în Europa s-au mai reluat campionatele naționale de fotbal în Insulele Feroe, Germania, Estonia, Cehia, Ungaria şi Armenia. În Belarus, competiția s-a desfășurat și în lunile martie și aprilie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...