Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 24 mai 2020

FOTBAL: Ediția 2020/2021 a Ligue 1 va începe în 23 august

Liga Profesionistă de Fotbal din Franța (LFP) a decis când va începe ediția 2020/2021 a campionatului din Hexagon. Astfel, Ligue 1 va debuta în 23 august, iar divizia secundă, Ligue 2, cu o zi mai devreme.
Pe de altă parte, LFP a precizat că acesta este doar un calendar provizoriu, urmând a fi definitivat în funcție de anunţurile pe care Uniunea Europeană de Fotbal Asociație (UEFA) le va face cu privire la competiţiile sale intercluburi, la Comitetul Executiv din 17 iunie.
Se speră ca finalele Cupei Ligii (PSG - Lyon) şi Franţei (PSG - Saint-Etienne) să se dispute în această vară. Sunt aşteptate informaţii mai precise de la guvern, pentru a stabili condiţiile organizării celor două meciuri. Executivul de la Paris a anunţat că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie pe teritoriul Franţei din cauza pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, LFP a decis oficial, în 30 aprilie, anularea ediției 2019/2020 al campionatului. Atunci, Paris Saint-Germain, lider în clasament în momentul întreruperii campionatului, a fost declarată campioană, cu zece etape nedisputate din sezon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...