Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 28 mai 2020

OMNISPORT: Competiţiile sportive în România vor fi posibile în aer liber, de la 1 iunie

Preşedinte al României, Klaus Iohannis a anunţat, astăzi (joi, 28 mai) că de la 1 iunie se pot relua competiţiile sportive în aer liber, fără spectatori. Excepție fac sporturile de contact. În aceste condiții, reluarea meciurilor în Liga I la fotbal se amână.
Șeful statului a menționat în discursul său: "În ceea ce priveşte competiţiile sportive avem şi aici o veste bună. Se vor putea relua competiţiile sportive începând din 1 iunie, dar, atenţie, pentru sporturile care se practică afară, în aer liber şi mai puţin sporturi de contact. Competiţiile sportive vor fi posibile în aer liber, mai puţin sporturile de contact şi competiţiile se vor desfăşura în această etapă fără spectatori".
Federația Română de Fotbal (FRF) şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) ar dori reluarea meciurilor din prima divizie în13-14 iunie. Pentru a se întâmpla asta e nevoie de acordul Guvernului Orban. În campionat mai sunt de disputat 72 de meciuri, 24 în Play-Off şi 48 în Play-Out.
Liga I a fost înteruptă în 12 martie, când FRF a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice din cauza pandemiei de COVID-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...