Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 26 mai 2020

HANDBAL: Dinamoviștii Kuduz şi Bannour, nominalizaţi pentru All Star Team-ul Ligii Campionilor

Componenți ai echipei de handbal Dinamo București, Ante Kuduz şi Amine Bannour se numără printre cei 50 de jucători nominalizați de Federația Europeană de Handbal (EHF) pentru All Star Team-ul ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor. 
Așa cum s-a procedat și pentru competiția similară feminină, pentru fiecare post au fost menționați câte cinci jucători pentru cele şapte posturi de joc, plus pentru categoriile ”Cel mai bun apărător” şi ”Cel mai bun tânăr jucător”. La acestea s-a adăugat şi categoria ”Cel mai bun antrenor”. 
Ante Kuduz a fost nominalizat pentru postul de inter stânga, avându-i drept contracandidați pe Rasmus Lauge (Veszprem), Lukas Nilsson (Kiel), Vladislav Ostroushko (Eurofarm) și Sander Sagosen (PSG). 
Pe postul de inter dreapta, Amine Bannour îi are drept ”adversari” pe Alex Dujshebaev (Kielce), Jorge Maqueda (Szeged), Nedim Remili (PSG) și Valentin Porte (Montpellier). 
De asemenea, pentru postul de extremă dreapta, printre nominalizați apare şi Valentin Ghionea (Sporting Lisabona), care a fost transferat de Dinamo pentru viitorul sezon.
La extremă stânga, a fost propus și Hugo Descat (Montpellier), francezul care a jucat pentru Dinamo în ediția 2018/2019. 
Printre cei cinci antrenori propuși se află și Xavi Pascual (Barca), cel care a antrenat acum câțiva ani și echipa masculină a României. 
Procesul de votare a debutat în 26 mai, pe site-ul EHF (eurohandball.com).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...