Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 31 mai 2020

MOTORSPORT: Guvernul de la Viena e de acord cu organizarea a două GP-uri de Formula 1 în iulie

Guvernul austriac a validat, ieri (sâmbătă, 30 mai), propunerea de a se organiza două Grand Prix-uri de Formula 1 la Spielberg, în 5 şi 12 iulie anul acesta. Astfel ar urma să se dea startul ediției 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1.
Într-un comunicat al Ministerului Sănătății din Austria se precizează că se întrunesc condiţiile de siguranţă pentru desfăşurarea curselor. “Cele două cursede F1, din 5 şi 12 iulie 2020, de la Spielberg, se vor desfăşura fără spectatori”. De asemenea, s-a subliniat că organizatorii acestui eveniment au prezentat un “concept de securitate complet şi profesionist” în contextul pandemiei de cononavirus.
Ediția din 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 ar fi trebuit să înceapă în martie, în Australia. Din cauza pandemiei de COVID-19, cursele din Australia, Bahrain, Vietnam, China, Spania, Azerbaidjan şi Canada au fost amânate, în timp ce grand prix-urile din Monaco, Franța și Olanda au fost anulate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...