Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 27 mai 2020

FOTBAL: Philippe Coutinho ar putea ajunge la Newcastle United

Mijlocaşul brazilian Philippe Coutinho (27 de ani) nu va mai rămâne la Bayern Munchen. Și nici FC Barcelona, formația care l-a împrumutat, nu ar fi dispusă să-l readucă în lot. În acest context, sud-americanul ar putea ajunge la Newcastle în vara ce vine.
Potrivit publicaţiei britanice ”The Telegraph”, antrenorul spaniol de la echipa engleză, Rafael Benitez, s-ar fi arătat interesat de o eventuală venire a mijlocaşului brazilian.
Coutinho a fost împrumutat la Bayern Munchen de FC Barcelona pentru acest  campionat. El a disputat ultimul meci pentru bavarezi în 8 martie, împotriva formaţiei Augsburg (2-0). Accidentat, a fost operat la glezna dreaptă în 24 aprilie, fiind indisponibil pentru şase săptămâni. În 32 de meciuri disputate în toate competiţiile, în acest an competițional, Coutinho a marcat nouă goluri şi a oferit opt pase decisive. 
Dacă ar fi dorit să-l transfere definitiv, Bayern Munchen ar fi trebuit să achite Barcelonei 120 de milioane de euro. Ceea ce în contextul crizei care se conturează din cauza pandemiei de Covid-19 pare a fi puțin probabil.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...