Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 29 iunie 2020

TENIS: Organizatorii turneului de la Wimbledon spun că nu vor exista consecințe financiare în urma anulării

Al treilea de grand slam din circuitul mondial al tenisului, din punct de vedere calendaristic, turneul de la Wimbledon ar fi debutat astăzi (luni, 29 iunie), cu meciurile pe tabloul principal, dacă acesta n-ar fi fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Organizatorii susțin că decizia nu va avea consecințe financiare în condițiile în care a existat o asigurare în caz de pandemie.  
Atunci când au decis ca ediția 2020 să nu se mai desfășoare, reprezentanții All England Lawn Tennis and Croquet Club au subliniat că prioritar pentru ei este sănătatea jucătorilor, arbitrilor, oficialilor, spectatorilor, voluntarilor, tuturor celor care erau implicați în desfășurarea acestui eveniment major. Director executiv, Richard Lewis a asigurat că efectele financiare ale acestei hotărâri sunt minime: „În caz de anulare, este formidabil să beneficiezi de o asigurare. Noi suntem într-o situație bună. Financiar, noi suntem stabili. Tenisul britanic este bine protejat. Noi am făcut o cerere de indemnizație, dar asta nu ne va atinge pe  termen lung”. 
Pe de altă parte, oficialul a precizat că, în contexul actual, nu va mai fi posibil să se încheie o nouă asigurare. „În climatul actual, este imposibil să mai faci așa ceva. Când am sosit în acest post, în 2012, existau semne că astfel de lucruri nu pot fi asigurabile, din cauza maladiilor contagioase care se profilau, ca SARS sau gripa porcină. Acum, nu poți să te asiguri, dar după, vom putea să reîncepem să ne asigurăm. Piața se va deschide din nou. Nu va exista asigurare anul viitor”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...