Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 28 iunie 2020

FOTBAL / ANGLIA: Sir Alex Ferguson l-a felicitat pe Kenny Dalglish pentru titlul cucerit de Liverpool

Fost manager al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson l-a felicitat pe Kenny Dalglish pentru titlul câștigat de FC Liverpool. Acesta din urmă a activat ca jucător-antrenor al „cormoranilor” la sfârșitul anilor 80, când aceștia au triumfat ultimele dăți în campionatul Angliei (1986, 1988 și 1990).
Câștigător a 13 titluri de campion cu United, Ferguson declarase cândva că performanța cea mai frumoasă pe care a reușit-o cu această grupare a fost să o coboare pe Liverpool de pe piedestalul său. De altfel, cu acesta la timonă, echipa din Manchester a trecut pe primul loc după numărul campionatelor câștigate, ajungând la 20. 
Antrenor al lui Liverpool la ultimul titlu de până anul acesta, în 1990, Kenny Dalglish s-a declarat impresionat de mesajul lui Ferguson: „Este un super compliment. Să fim într-o competiție și rivali, dar să fi atât de generos încât să trimiți o scrisoare de felicitare. Toată lumea e în același joc. Nu-i așa?”, a declarat Dalglish pentru „The Guardian”, citat de lequipe.fr. 
Este de amintit că Alex Ferguson și Kenny Dalglish sunt scoțieni. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...