Wikipedia

Rezultatele căutării

miercuri, 24 iunie 2020

FOTBAL / CUPA GRECIEI: AEK Atena s-a calificat în finală jucând în 8 oameni!

Meci de infarct la Salonic, în manșa retur din semifinalele Cupei Greciei. Victorioasă cu 2-1 în tur, AEK Atena a izbutit un egal (2-2), după prelungiri, deși a avut trei eliminați. Meciul s-a disputat fără spectatori. 
După o primă repriză „albă”, gazdele au deschis scorul în minutul 57, prin Mancini. Iar Diguiny a majorat diferența în minutul 90+3. Și se părea că Aris nu mai poate rata finala. Doar că AEK a redus diferența în min. 90+6, prin Marko Livaja. Internaționalul croat nu numai că a trimis meciul în prelungiri, dar a dat lovitura decisivă în minutul 102, bine servit de Oliveira.
Gazdele au forțat mai apoi, însă n-au mai izbutit să înscrie deși AEK a terminat partida în opt oameni după eliminarea lui Mantalos (min. 120+1), Simoes (min. 120+3) și Oliveira (min. 120+4).   
În cealaltă semifinală, Olympiakos s-a impus cu 2-0 în fața lui PAOK (în tur a fost 2-3), calificându-se în ultimul act al Cupei Greciei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...