Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 28 iunie 2020

TENIS: Kristina Mladenovic s-a retras de la turneul organizat la Belgrad

Într-o postare pe rețelele sociale, Kristina Mladenovic a anunțat că renunță să mai participe la turneul organizat de Janko Tipsarevic la Belgrad. Și a explicat și motivul pentru care a luat această decizie.
Franțuzoaica se alătură astfel altor jucătoare care au luat o decizie asemănătoare, printre acestea aflându-se Irina Begu și Irina Bara. De asemenea, și Gael Monfils a  anunțat că se retrage de la turneul demonstrativ organizat de Dominic Thiem în Austria, din „motive personale”. 
În postarea sa, Mladenovic spune de ce a refuzat invitația fostului ei consilier, Janko Tipsarevic, de a juca la European Eastern: „Sunt dezolată să anunță că mă retrag de la European Eastern. Evenimentele recente au dovedit că e încă prea devreme pentru a călători și a participa la competiții în condiții optime. Țin să-i mulțumesc lui Janko Tipsarevic pentru invitație și sper să pot juca în viitor în Serbia. În acest timp, voi continua să mă pregătesc pe cont propriu”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...