Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 27 iunie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: „U” Cluj l-a transferat pe portarul Vlad Muţiu

Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat că și-a asigurat serviciile portarului Vlad Muţiu (25 de ani). În campionatul în curs din Liga 2 acesta a evoluat la Farul Constanţa.
Pe site-ul oficial al grupării clujene se menționează: „Vlad Muțiu  este, începând de astăzi, noul jucător al Universității. Portarul cu o înălțime de 1,87 m originar din Baia Mare se alătură lotului condus de Adrian Falub, după ce în sezonul recent încheiat a fost căpitanul celor de la Farul Constanța, evoluând în 23 de partide. Înaintea întreruperii stagiunii trecute, Vlad era portarul cu cele mai multe minute jucate, fiind pe locul trei in clasamentul numărului de meciuri fără gol primit (10 din 23)”.
Născut în 2 februarie 1995, Muțiu a declarat după semnarea contractului: „Sunt bucuros că am ajuns la Universitatea Cluj, un club de tradiţie, cu suporteri minunaţi. Îmi doresc să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele şi abia aştept să începem campionatul. Personal, cel mai important aspect e să dau totul pentru club şi să închid poarta în cât mai multe meciuri”.
Vlad Muțiu și-a început cariera în fotbal la centrul de copii și juniori de la Dinamo București, bifând mai apoi 11 apariții în prima ligă în tricoul echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare. Apoi, el a evoluat pentru Unirea Târlungeni (2015/2016, 7 meciuri), CSM Râmnicu Vâlcea (2016, 9 meciuri) și CS Afumați (2017, 12 meciuri). În 2014, la începutul lunii martie, Vlad Muțiu a fost convocat în lotul echipei naționale U19 a României, evoluând într-o dublă amicală împotriva Irlandei (2-1 și 2-2).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...