Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 26 iunie 2020

FOTBAL: FIFA a creat un fond de 1,32 miliarde de euro pentru sprijinirea federaţiilor

Federația Internațională de Fotbal Asociație (FIFA) a anunțat că a creat un fond de ajutor pentru forurile naționale afiliate la acest organism. Acesta este de 1,32 miliarde de euro, iar banii vor fi disponibili sub formă de subvenţii şi de împrumuturi.
La capătul unei reuniunei online a Consiliului FIFA, președintele Gianni Infantino a anunțat că „FIFA a aprobat în unanimitate acest plan de ajutor”. Oficialul a menționat că forul pe care îl conduce va controla cu stricteţe modul în care sunt folosiți acești bani.
Încă din luna aprilie, FIFA anunțase că va asigura un ajutor iniţial de 150 de milioane de dolari pentru federaţii. Potrivit noului acord, fiecare dintre cele 211 federaţii membre ar putea primi câte un milion de dolari, iar un ajutor suplimentar de 500.000 de dolari ar putea fi distribuit pentru fotbalul feminin. Alte ajutoare pot fi disponibile sub formă de împrumuturi fără dobândă, care ar putea ajunge la 35% din veniturile fiecărei federaţii. Valoarea minimă a fiecărui împrumut va fi de 500.000 de dolari, iar valoarea maximă de 5 milioane de dolari. În plus, fiecare confederaţie continentală ar putea primi un împrumut de până la 4 milioane de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...