Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 25 iunie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Astra a câștigat ”amicalul” cu Mioveni, Gabi Tamaș și-a reziliat contractul

Formaţia Astra Giurgiu a câștigat cu 2-1 (0-0), astăzi (joi, 25 iunie), la Ploiești, meciul amical cu CS Mioveni. Totodată, s-a anunțat că Gabi Tamaș s-a despărțit de gruparea din orașul dunărean. 
Golurile disputei au fost marcate de Gabriel Şerban, un jucător de 20 de ani, respectiv Măzărache.
Astra a început meciul în următoarea formulă: Bolboaşă – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Crepulja, Seto – Răduţ, Budescu, Balaure – Alibec.
După pauză au intrat Silveanu – Graur, Avram, Simion, Riza (jucător născut în 1999, ex Metaloglobus, în probe), Şerban, Ioniţă, V. Gheorghe, Dr. Gheorghe, Pahonţu, Stahl, Fatai.
Astra a anunțat, totodată, că s-a despărțit oficial de fundașul central Gabriel Tamaș. Practic a fost reziliată înțelegerea care se parafase recent și care era valabilă până la încheierea acestei ediții de campionat. „Clubul nostru îi urează acestuia mult succes în carieră și îi mulțumește pentru perioada petrecută în tricoul astrist!”.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...