Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 26 iunie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Gică Hagi e convins că meciul Sepsi - Viitorul va fi unul spectaculos (VIDEO)

Antrenor al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi a declarat că meciul cu Sepsi, programat sâmbătă, 27 iunie, de la ora 20.00, va fi unul foarte spectaculos deoarece se vor înfrunta două echipe în formă, care joacă un fotbal foarte bun.
Prezent la conferinţa de presă, managerul grupării de pe Litoral a spus: „Leo (n.r.  - Grozavu) ne cunoaşte foarte bine. Și noi îl cunoaştem foarte bine.  E un meci între două echipe bune din prima ligă, care vor să practice un fotbal ofensiv.  Și, cred eu, va ieşi un meci foarte bun. Fiecare meci are istoria lui. Important este spiritul în care se joacă şi cred că filosofia ambilor antrenori şi a echipelor o să arate două echipe care o să caute victoria, care o să atace. Două echipe care trebuie să facă şi jocul fără minge foarte bun, să stea bine în teren. Cu siguranţă întâlnim o echipă foarte bună şi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor”, a afirmat Hagi.
Gică Hagi a comentat și faptul că formația sa n-a câștigat niciodată la Sf. Gheorghe: „E o statisitică. Toate meciurile acolo sunt dificile. Sepsi joacă foarte bine acasă. Vrem să facem meciul nostru şi să încercăm să câştigăm”.
Sepsi Sfântu Gheorghe şi Viitorul s-au înfruntat până acum de opt ori, constănțenii câștigând de 3 ori, iar gruparea din Covasna în două rânduri. La Sf. Gheorghe s-au disputat 4 confruntări, Sepsi câștigând-o pe prima (1-0), în august 2017, în timp ce următoarele trei s-au încheiat la egalitate:  0-0 în februarie și în aprilie 2019, respectiv 2-2 în august 2019. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...