Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 28 iunie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: În inferioritate numerică, Dinamo a pierdut și cu FC Voluntari

Surlcasată (0-3) în prima manșă a semifinalei Cupei României, de FCSB, joi, Dinamo a pierdut un nou meci, astăzi, pe teren propriu, în campionat. „Câinii” au fost întrecuți cu 1-0 (0-0), de FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea a Play-Out-ului ediției 2019/2020 a Ligii 1.
Unicul gol a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 76. Dinamo a evoluat în inferioritate numerică din minutul 49, când Filip a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaş galben.
Este cel de-al 4-lea meci oficial pe care bucureștenii îl pierd la rând. În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 17 puncte, dar și cu două partide restante.
„Un joc bun din partea noastră. Se vede o schimbare în bine de la ultimul meci. Acel cartonaş roşu ne-a obligat să facem pasul înapoi şi am primit gol apoi. Păcat, Filip este un jucător experimentat. Și-a dorit ca şi ceilalţi să câştigăm, dar nu a reuşit să se abţină şi din păcate am suferit după ce am luat acel cartonaş. Astăzi i-am felicitat pe jucători. Au avut atitudine bună. Au avut şi câteva ocazii. Dar da, sunt dezamăgiţi. Şi-au dorit, au muncit pentru a nu pierde. Dar putem construi pe această atitudine. Avem nevoie de puncte cât mai curând, altfel situaţia se poate înrăutăţi. Este o situaţie grea, dar nu este dezastruoasă. A fost şi este un an greu. Nu e lapte şi miere dintr-o dată, dar nu dezarmăm. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor şi vom construi pe lucrul acesta”Adi Mihalcea, antrenor Dinamo
Au evoluat următoarele formații: 
Dinamo: Piscitelli – Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa – Lazăr (Răuţă ’52), Mrzljak (Fabbrini ’78), Filip, Bani Mustafa (Sin ’46) – Moldoveanu (Mihaiu ’79), Montini (Popa ’60). 
Antrenor: Adrian Mihalcea
FC Voluntari: Cojocaru – Kocic, Achim, Paşcanu, Belu – Căpăţînă, Laidouni (Sanoh ’46), De Lucas – Ion Gheorghe (Ţîră ’85), Simonovski (Eric ’87), Măţan (Benzar ’34, Vlad ‘89). 
Antrenor: Mihai Teja
Cartonaşe galbene: Moldoveanu (min. 15), Filip (min. 29, 49), Popescu (min. 90+3), respectiv Belu (min. 43)
Cartonaş roşu: Filip (min. 49)
A arbitrat Ovidiu Haţegan, asistat de Octavian Şovre și Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă: Iulian Dima.
„Sunt bucuros pentru cele trei puncte. Îi felicit pe băieţi. Am spus tot timpul că formează un grup bun. Suntem bucuroşi pentru puncte. Mai urcăm un pic în clasament şi rămânem cu picioarele pe pământ. Am spus tot timpul că Dinamo nu este o echipă uşor de abordat. N-a fost uşor. Am jucat la temperatura aceasta ridicată şi a fost destul de greu. Nu am nicio  baghetă magică. Munca... Băieţii au caracter... Sper să o ţinem tot aşa şi să fim modeşti. Măţan sper să fie bine. E un jucător important pentru noi. A fost o intrare foarte agresivă din partea lui Filip.  Nu înţeleg de ce. L-a lovit şi aproape că nu mai putea să respire”Mihai Teja, antrenor FC Voluntari

Play-Off

Etapa a 5-a

Vineri, 26 iunie
Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani 0-2

Duminică, 28 iunie
Ora 20.00:
CFR Cluj - Universitatea Craiova

Luni, 29 iunie
Ora 20.00:
Astra Giurgiu - FCSB

Clasament
1. CFR Cluj 36 puncte
2. Craiova 32 puncte
3. FCSB 27 puncte
4. Botoşani 27 puncte
5. Giurgiu 25 puncte
6. Mediaș 25 puncte

Play-Out

Etapa a 6-a

Vineri, 26 iunie
Hermannstadt - Clinceni 0-1

Sâmbătă, 27 iunie
Târgoviște - Iași 0-2
Sf. Gheorghe - Viitorul 3-3

Duminică, 28 iunie
Dinamo - Voluntari 0-1

Etapa a 7-a

Marți, 30 iunie
Ora 20.00:
Iași - Hermannstadt

Miercuri, 1 iulie
Ora 17.00:
Clinceni - Sf. Gheorghe
Ora 20.00:
Voluntari - Târgoviște

Joi, 2 iulie
Ora 20.00:
Viitorul - Dinamo

Clasament
7. FC Viitorul 31 puncte
8. Sepsi 24 puncte
9. Voluntari 24 puncte
10. Clinceni 23 puncte
11. Hermannstadt 18 puncte
12. Poli Iaşi 18 puncte
13. Târgoviște 17 puncte
14. Dinamo 17 puncte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...