Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 28 iunie 2020

FOTBAL / ANGLIA: FC Liverpool riscă să nu mai joace pe „Anfield” următoarele 3 meciuri

Euforia care i-a cuprins pe fanii lui FC Liverpool după ce gruparea a câștigat titlul de campioană a Angliei, primul din ultimii 30 de ani, ar putea avea efecte negative. Cum suporterii se tot strâng să sărbătorească, fără să respecte regulile de distanțare fizică, „cormoranii” riscă să nu mai joace pe „Anfield” ultimele trei meciuri de acasă din această ediție a Premier League.
Potrivit „Daily Mail”, citat de lequipe.fr, poliția și primăria au condamnat manifestările fanilor în contextul pandemiei de COVID-19. Presa britanică a scris că este posibil să fie anulat certificatul de securitate al stadionului, dacă suporterii continuă aceste manifestaţii. Și că meciurile cu  Aston Villa, Burnley şi Chelsea s-ar putea disputa în altă parte.
Și Liverpool FC a criticat conduita fanilor, considerând-o „în totalitate inacceptabilă". În ciuda acestor apeluri, fanii au continuat să se strângă la Pier Head, pe malurile fluviului Mersey. În urma unor confruntări cu poliția locală, 15 persoane au fost reținute. Alți 3 fani sunt în stare gravă la spital, iar 24 au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, un bărbat de 19 ani a fost arestat sub suspiciunea că a provocat incendiul de la clădirea Liver Building, despre care se crede că a pornit de un foc de materiale pirotehnice. Incendiul a provocat daune în valoare de cel puţin 10.000 de lire sterline. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...