Wikipedia

Rezultatele căutării

joi, 25 iunie 2020

FOTBAL / OLANDA: Campionatul olandez va începe la 12 septembrie

Ediţia 2020/2021 din Eredivisie, prima ligă a Campionatului de fotbal al Olandei, va începe în 12 septembrie. Hotârârea a fost adoptată după decizia guvernului de a relaxa măsurile legate de pandemia de COVID-19.
Anunţul a  fost făcut de Federaţia Olandeză de Fotbal (KNVB): „Startul programat al campionatului va fi în 12 şi 13 septembrie". Se estimează că echipele participante vor avea nevoie de şase până la opt săptămâni pentru pregătire.
Olanda a fost prima ţară al cărei federație este afiliată la Uniunea Europeană de Fotbal Asociația   (UEFA) care şi-a oprit definitiv campionatul din cauza pandemiei, în aprilie trecut. KNVB a decis să nu desemneze o campioană pentru ediția 2019/2020 în contextul în care Ajax Amsterdam și AZ Alkmaar au fost la egalitate de puncte, 56, pe primul loc, în momentul întreruperii Eredivisie. Totuși, federația a decis ca gruparea din Amsterdam să meargă direct în grupele ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor, iar cealaltă să dispute preliminarii. Ceea ce a stârnit protestul lui Alkmaar, care avea rezultate mai bune în meciurile directe cu Ajax (1-0 și 2-0). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...