Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 26 iunie 2020

FOTBAL / ANGLIA: Agenții de jucători au încasat comisioane de 291 milioane de euro în Premier League

Cluburile din Premier League au virat 263 milioane de lire sterline (291 milioane de euro) drept comisioane pentru agenții de jucători și alți intermediari între 1 februarie 2019 și 31 ianuarie 2002. Raportată la anii trecuți, suma a  înregistrat o creștere.
Potrivit datelor furnizate de Federația Engleză de Fotbal (Football Association), preluate de lequipe.fr, campioana Europei și a Angliei, FC Liverpool, a avut cea mai mare ”contribuție”, cu 33,6 milioane de euro, devansându-le astfel pe Manchester City (cca 32 milioane de euro) și Manchester United (30,5). La polul opus s-a aflat Burnley, cu 4 milioane de lire sterline (cca 4,3 milioane de euro).
Cum cluburile din Premier League au vărsat  291 milioane de euro în comisoane, creșterea a fost de aproape 3 milioane față de perioada februarie 2018 - ianuarie 2019.
Pe de altă parte, cluburile din Championship (liga a doua engleză) au virat un total de 49 milioane de lire sterline (cca 54 milioane de euro) către agenți și alți intermediari de jucători de fotbal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...