Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 28 iunie 2020

MOTORSPORT: Simone Tempestini, victorie în Raliul Argeșului

Simone Tempestini și Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) au câștigat, pentru al doilea an consecutiv, Raliul Argeșului.  Ei au obținut astfel premiului de 1.000 de euro oferit de Federația Română de Automobilism Sportiv și Betano. Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Skoda Fabia R5) au încheiat întrecerea pe 2, iar Alexandru Pițigoi și Anton Avram (Porsche 911 GT3 CUP) au completat podiumul open al ediției cu numărul 20 a întrecerii. 
Potrivit site-ul oficial al raliului, ziua a doua a întrecerii „s-a desfășurat exclusiv pe Transfgărășan, patru probe speciale fiind incluse în program. Concurenții au avut parte de provocări interesante și de dueluri cu secundele într-un cadru și un peisaj unic, de la Barajul Vidraru până la Cabana Capra”.
Concurând pentru Napoca Rally Academy, Simone Tempestini și Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) s-au impus pe cinci din cele șase probe speciale. La bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX, Valentin Porcișteanu și Dan Dobre au încheiat pe 3 în clasamentul general FIA și sunt câștigători în cadrul clasei RC2N, după un parcurs spectaculos.
Alți câștigători pe clase:
- Norbert și Francesca Maior - mașini cu tracțiune față (locul 5 în clasamentul general OPEN). Podiumul 2FWD a fost completat de echipajele Mihai Manole/Marc Banca și Dorin Costea/Horațiu Voicu.
- Mihai Manole și Marc Banca - clasa RC3 - 
- Norbert și Francesca Maior - RC4 
- Dănuț și Lucian Budai - RC5
- Raul Badiu și Gabriel Găină - Cupa Dacia
- Adi Iliescu și Rareș Badea - clasa 11
- Gunther Graef și Bogdan Iancu - Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice
- Emanuel și Denisa Resiga - Rally2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...