Wikipedia

Rezultatele căutării

vineri, 26 iunie 2020

FOTBAL / GERMANIA: Lucien Favre a fost confirmat în postul de antrenor al Borussiei Dortmund

Clasată pe locul 2 în 1.Bundesliga, Borussia Dortmund a confirmat că va fi antrenată de Lucien Favre (62 de ani) şi în ediția viitoare. Anunţul a fost făcut de directorul sportiv Michael Zorc. 
În contextul în care s-a zvonit că elvețianul ar putea să părăsească gruparea, oficialul a menționat: „Vom avea aceeaşi echipă de antrenori în sezonul viitor. Vrem să ieșim la atac”, a afirmat Zorc înaintea partidei cu Hoffenheim, programată pe teren propriu, sâmbătă, în ultima etapă de campionat.
Numit antrenor la Dortmund în 2018, Favre n-a izbutit să câștige titlul de campion în ediția 2018/2019 deși a condus ostilitățile până spre final. Iar anul acesta a fost cel de-al doilea în care Borussia a terminat după eterna sa rivală, Bayern Munchen. 
Favre are încă un an de contract cu Borussia Dortmund, iar Zorc n-a dorit să se refere la ce se va întâmpla după aceea. „Avem o relație de încrede și vor discuta la timpul potrivit”, a spus directorul sportiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...