Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 28 iunie 2020

FOTBAL / ROMÂNIA: Niciun rezultat pozitiv la a doua serie de teste pentru depistarea COVID-19

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că toate rezultatele seriei a doua de teste pentru descoperirea noului coronavirus, efectuate la echipele din Liga 1, de la reluarea competiţiei, sunt negative.
În comunicatul postat pe Facebook se precizează: „Liga Profesionistă de Fotbal ţine să mulţumească celor 14 cluburi membre pentru eforturile pe care le fac zilnic pentru continuarea cu bine a competiţiei Casa Liga 1 şi informează, de asemenea, că toate cluburile au efectuat şi cea de-a doua testare pentru Covid 19, de la reluarea competiţiei, rezultatele fiind negative în absolut toate cazurile. Aşadar, Campionatul Naţional Casa Liga 1 merge mai departe".
Înaintea reluării competiţiei, în 13 iunie, au apărut două cazuri de persoane infectate la cluburi din Liga 1, unul la FC Dinamo şi altul la FC Botoşani.  Atunci, trei meciuri au amânate din acest motiv. Din acel moment, toate testele efectuate au avut rezultat negativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...