Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 27 iunie 2020

FOTBAL / CUPA ANGLIEI: Manchester United a avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în semifinale

Formaţia Manchester United s-a calificat, în această seară (sâmbătă, 27 iunie), în semifinalele Cupei Angliei, învingând (2-1) după prelungiri, în sferturile de finală, pe Norwich City.
În condițiile unui calendar aglomerat, Ole Gunnar Solskjaer a decis să menajeze anumiți jucători în această partidă. Titularizat cu această ocazie, Odion Ighalo a deschis scorul în minutul 51, cu o execuție acrobatică. Cum gazdele au egalat prin Cantwell (min. 75), s-a intrat în prelungiri. Perioadă în care Norwich a evoluat în inferioritate după eliminarea lui Klose, din minutul 89.
United i-a aruncat în luptă pe Pogba, intrat în locul lui Fred, în minutul 78, și pe Martial, care l-a înlocuit pe Bailly, în minutul 96. Dar golul a fost reușit de căpitanul Maguire (min. 118), care a fost declarat omul meciului.  
Celelalte trei sferturi de finală, Sheffield United – Arsenal, Leicester City – Chelsea Londra şi Newcastle United – Manchester City, sunt programate duminică, 28 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...