Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 29 noiembrie 2021

SĂRITURI CU SCHIURILE: Româncele au concurat în Rusia, iar apoi au făcut baie la copcă!

Componentele lotului de sărituri cu schiurile al României au avut parte de o experiență inedită în Rusia. După ce au concurat la etapa de Cupă Mondială de la Nijni Taghil, acestea au făcut baie la copcă.

În plan sportiv, cea mai bună evoluție la concursul găzduit de orașul aflat în Regiunea Sverdlovsk din Munții Urali a avut Dana Haralambie (24 de ani). Săritoarea cu schiurile din Brașov a ocupat locurile 17 (166,9 puncte) și 27 (168p) în cele două manșe, obținând astfel puncte importante care o mențin pe o poziție calificantă la Jocurile Olimpice ce se vor desfășura anul viitor, la Beijing. La calificări au participat alte trei sportive din țara noastră, toate fiind într-o perioadă de acomodare cu Cupa Mondială: Diana Trambițaș (locul 58), Alessia Mîțu (locul 62) și Delia Folea, care a fost descalificată.      

După concurs, româncele au avut parte de o experiență inedită, care a fost descrisă pe pagina de Facebook a lotului național de sărituri cu schiurile: „Cum să pleci din Rusia fără tradiționala baie la copcă? Cele mai noi membre ale echipei de fete și-au făcut botezul în apele înghețate de la poalele Uralilor. Delia Folea a fost prima curajoasă, apoi a urmat Alessia Mitu. Ce să le dorim? Niște paracetamol!”. 

La masculin, Andrei Feldorean s-a calificat în faza finală, încheind concursul pe locul 49. ”Rezultatul mi-a dat curaj și mai mare. Vreau să trag tare în continuare, să arăt că se poate”, a spus acesta într-un interviu pentru Eurosport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...