Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 29 noiembrie 2021

FOTBAL / FRANȚA: Victimă a unei accidentări stupide, Neymar ar putea absenta şase săptămâni de pe teren

Vedetă a echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Neymar Jr a părăsit terenul pe targă în finalul meciul câștigat cu 3-1, duminică, de echipa lui pe terenul formaţiei Saint-Etienne, în etapa cu numărul 15 primei ligi din Franța, Ligue 1. Accidentarea n-ar fi atât de gravă pe cât părea la puțin timp după producerea sa.

Totul s-a petrecut în minutul 84, când Neymar a căzut destul de rău după ce se duelase pentru balon cu Macon, fără ca adversarul să-l atingă. Brazilianul a acuzat dureri, râmânând întins pe gazon. Iar oficialii echipei pariziene s-au temut de o indisponibilitate de durată a atacantului. Apoi, după primele controale medicale, s-a ajuns la concluzia că el a suferit o entorsă la glezna stângă și că va fi indisponibil o perioadă mai mică decât cea prevăzută iniţial. Mai exact, el va rămâne pe tușe o perioadă de până la şase săptămâni. Un răspuns mai precis va fi dat astăzi, când Neymar va fi supus unui control medical mai amplu. 

Trebuie amintit că brazilianul n-a fost ocolit de probleme medicale în cariera sa, el accidentându-se grav în 2018 și 2019.

Lide în prima divizie din Franța, Paris Saint-Germain s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Saint-Etienne, la golurile marcate de Marquinhos (min. 45+2, 90+1) şi Di Maria (min. 79), pasa decisivă fiind dată de fiecare dată de Lionel Messi. Pentru gazde a înscris Bouanga, în minutul 23. Pe de altă parte, la PSG și-a făcut debutul Sergio Ramos, care a fost integralist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...