Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 8 noiembrie 2021

FOTBAL / ITALIA: Ciprian Tătăruşanu a egalat o performanță neatinsă de patru decenii în Serie A

Ciprian Tătăruşanu a devenit, duminică, primul portar al echipei AC Milan care a apărat un penalty în derby-urile cu Inter Milano, în ultimii 40 de ani. Potrivit tuttomercatoweb.it, perfomanţa precedentă i-a aparţinut lui Ottorino Piotti, care a parat lovitura de la 11 metri executată de Evaristo Beccalossi, în ediția 1981/1982.

În ediţia de astăzi (luni, 8 noiembrie), ”Gazzetta dello Sport” a elogiat performanţa portarului român în ”Derby della Madonina”, decisiv prin penalty-ul portarul român al echipei AC Milan, cel care îl înlocuieşte pe titularul accidentat Mike Maignan, a dezvăluit după meci că a studiat, în cursul săptămânii, cum execută atacantul argentinian Lautaro Martinez loviturile de la unsprezece metri. ”Acest penalty este cel mai important din cariera mea. L-am studiat pe Lautaro. El era prima opțiune la executarea penalty-urilor. Pe Calhanoglu îl știam bine, dar problema a fost că și el mă cunoaște”, a spus Tătăruşanu, care a fost declarat după partida de duminică jucătorul meciului.

Inter a deschis scorul pe „San Siro” în minutul 11, prin Calhanoglu, care a transformat un penalty, iar AC Milan a restabilit egalitatea prin autogolul lui De Vrij, în minutul 17. Integralist la gazde, Tătărușanu a apărat în minutul 27 lovitura de pedeapsă executată de argentinianul Lautaro Martinez. 

Duminică, Ciprian Tătărușanu a bifat al 5-lea meci disputat pentru AC Milan în Serie A, în ediția 2021/2022. În campionatul trecut, de pildă, el a apărat doar într-unul singur. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...