Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 2 noiembrie 2021

FOTBAL / SPANIA: Lovitură pentru Barcelona. Sergio Aguero va lipsi de pe teren trei luni

Component al echipei FC Barcelona, Sergio Aguero (33 de ani) a devenit indisponibil pentru circa trei luni. Argentinianul e nevoit să facă o pauză pentru ca să urmeze un tratament după ce a fost spitalizat pentru dureri în piept.

Duminica trecută, la meciul cu Deportivo Alaves (1-1), Sergio Aguero a fost schimbat în minutul 41, cu Philippe Coutinho, şi transportat la spital pentru teste cardiace. După un duel fără intensitate, atacantul argentinian al Barcei s-a întins la pământ ţinându-se de piept. Potrivit clubului catalan, Sergio Aguero s-a "plâns de un disconfort toracic şi a fost internat la spital pentru examene cardiace". Clubul catalan a anunţat că Aguero va urma un tratament sub supravegherea medicului Josep Brugada.

Luni seara, Kun Aguero a dat asigurări că se simte bine. ”Sunt foarte motivat pentru a urma procesul de recuperare. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de susținere și de afecțiune. Inima mea este mai puternică acum”, a scris jucătorul pe rețelele sociale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...