Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 2 noiembrie 2021

FOTBAL / LIGA CAMPIONILOR: Lionel Messi nu va evolua pentru PSG în meciul cu Leipzig

Argentinianul Lionel Messi nu va evolua pentru Paris Saint-Germain în meciul cu RB Leipzig, programat mâine (miercuri, 3 noiembrie), în grupa A a Ligii Campionilor. Argentinianul acuză probleme de sănătate.

Potrivit grupării pariziene, Messi are o problemă la ischiogambieri şi o durere la genunchiul stâng, ca urmare a unei contuzii. De la sosirea lui la PSG, Messi a bifat 3 meciuri în Liga Campionilor și 5 în Ligue 1, marcând 3 goluri în competiția continentală. Din cauza problemelor medicale, el a ratat meciurile cu Brest (4-2), Metz (2-1) și Montpellier (2-0). De asemenea, nu a fost inclus în lot la confruntările cu Strasourg (4-2), Clermont (4-0) și Angers (2-1). 

Pe de altă parte, Lionel Messi a declarat, într-un interviu acordat cotidianului catalan ”Sport”, că şi-ar dori să revină la FC Barcelona în funcţia de secretar tehnic: "Mereu am spus că mi-aş dori să ajut clubul să meargă bine. Aş vrea să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu ştiu dacă va fi la Barcelona sau nu. Sau va fi altfel. Dacă există o posibilitate, aş dori să contribui din nou acolo unde pot fi util, pentru că acesta este clubul pe care îl iubesc. Mi-aş dori ca el să continue să crească şi să fie unul dintre cele mai bune din lume", a declarat Messi. La cluburile spaniole, secretarul tehnic se ocupă de căutarea noilor jucători. El propune nume de fotbalişti directorului sportiv, cel care efectuează transferurile. În acelaşi timp, secretarul tehnic urmăreşte viitoarele adversare ale echipei şi îi prezintă informaţii antrenorului principal.

Meciul Leipzig - PSG este programat miercuri, 3 noiembrie, de la ora 22.00, în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. PSG ocupă primul loc, cu 7 puncte, fiind urmată de Manchester City (6p), Bruges (4p) și Leipzig (0p).   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...