Wikipedia

Rezultatele căutării

marți, 2 noiembrie 2021

FOTBAL: FRF a fost amendată de FIFA cu 25.000 de franci elveţieni după meciul România - Armenia

Incidentele provocate de unii spectatori la meciul România - Armenia (1-0), disputat în 11 octombrie, pe stadionul Steaua din București, în preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022 n-au rămas fără urmări. Federaţia Română de Fotbal (FRF) a fost sancționată de Comisia de Disciplină a Federației Internaționale de Fotbal Asociație (FIFA).

Forul de la București a fost amendat cu 25.000 de franci elveţieni pentru "conduita necorespunzătoare a echipei”, dar şi pentru nereguli legate de ordinea şi securitatea acestei partidei. După meciul din octombrie, un suporter al naționalei noastre a aruncat cu bere într-un oficial armean aflat în dreptul tunelului de acces pe teren, iar de la acel gest s-a iscat un conflict în care s-au implicat și alte persoane. Disputa a fost aplanată de forțele de ordine. 

Pe de altă parte, şi Federaţia de Fotbal Armeană a fost amendată cu 20.000 de franci elveţieni, tot după partida contra României. Acest for a fost sancționat pentru "conduita necorespunzătoare a echipei", dar şi pentru "folosirea unor gesturi şi cuvinte pentru a transmite un mesaj inadec și pentru incidentele produse la întâlnirea de pe teren propriu cu Liechtenstein, din 8 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...