Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 1 noiembrie 2021

RUGBY/ MECIURI TEST: Jarvo a lovit din nou. Un intrus s-a alăturat All Blacks în momentul intonării imnurilor naționale

Disputat pe Millennium Stadium din Cardiff, meciul dintre echipele de rugby ale Țării Galilor și Noii Zeelande a fost prefațat de o întâmplare mai puțin obișnuită. Înaintea intonării imnurilor celor două națiuni, un spectator îmbrăcat în negru s-a alăturat jucătorilor oaspeți. Acesta a fost scos de pe teren de oamenii de ordine.

Intrusul este Daniel Jarvis, cel care a perturbat și un meci de crichet anul acesta, dar și o partidă de NFL disputată la Londra. La meciul test de la Cardiff el a profitat de neatenția oamenilor de ordine. A sărit în teren de pe primul rând și a fugit până la centru, acolo unde echipele se aliniaseră pentru imn. Îmbrăcat în negru ca rugbyștii neozeelandezi, el avea scris pe spatele tricoului „Jarvo” și 69. ”Mi-am făcut debutul în rugby pentru Noua Zeelandă”, a scris ”Jarvo” pe contul său de Twitter. 

Interesant este că intrusul a purtat mască spre deosebire de jucători, dar și de majoritatea spectatorilor prezenți pe arena din Cardiff. De altfel, cum numărul cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 este mare în Regatul Unit, neozeelandezii au adoptat măsuri stricte de protecție. Ei s-au cantonat în ceea ce se cheamă „bulă sanitară”, izolându-se de publicul galez. De asemenea, la hotelul din Cardiff au folosit un ascensor rezervat doar lor. Și s-au antrenat chiar în spatele complexului unde au fost cazați. 

Cum Țara Galilor a aliniat o formație fără numeroși titulari, care au fost reținuți de echipele de club (meciul nu s-a disputat în „fereastra” impusă de World Rugby), Noua Zeelandă s-a impus cu 54-16. All Blacks au marcat șapte eseuri prin Beauden Barrett (min. 4, 79), Perenara (min. 34), Jordan (min. 54), Papalii (min. 64), Reece (min. 66) și Lienert-Brown (min. 71), 5 dintre ele fiind transformate de Jordie Barrett, care a izbutit să concretizeze și trei penalități. Galezii au reușit o încercare prin J. Williams, restul punctele fiind înscrise de Anscombe dintr-o transformare și trei lovituri de pedeapsă.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...