Wikipedia

Rezultatele căutării

sâmbătă, 26 septembrie 2020

TENIS / WTA: Elina Svitolina a câştigat turneul de la Strasbourg

Aflată  pe locul 5 WTA şi favorită cu numărul 2, Elina Svitolina a câştigat, astăzi (sâmbătă, 26 septembrie), turneul de la Strasbourg. Jucătoarea ucraineană a învins-o cu 6-4, 1-6, 6-2, în finală, pe sportiva din Kazahstan Elena Rîbakina, numărul 18 mondial şi cap de serie 5.

Confruntarea a durat o oră şi 52 de minute. În semifinale, Svitolina a depășit-o (6-2, 4-6, 6-4) pe Arina Sbalenka (Belarus, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 3), iar Rîbakina a depășit-o cu 6-3, 6-4, pe japoneza Nao Hibino, locul 84 WTA.

Pentru Elina Svitolina, acesta este al doilea trofeu din acest an, după cel obţinut la Monterrey.

Sportiva ucraineană va participa în perioada următoare la turneul de la Roland Garros, la care este cap de serie 3 şi urmează să o întâlnească în runda inaugurală pe rusoaica Varvara Graceva. Rîbakina este favorită cu numărul 14 la turneul parizian, unde o va întâlni în primul tur pe Sorana Cîrstea.

Pentru victoria de la Strasbourg, Svitolina a primit un premiu de 20.161 de euro şi 280 de puncte WTA, iar oponenta ei s-a ales cu 11.290 de euro şi 180 de puncte WTA. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...