Wikipedia

Rezultatele căutării

luni, 28 septembrie 2020

FOTBAL / SPANIA: Accidentat, Toni Kroos va lipsi de la câteva meciuri

Obligat să părăsească terenul de joc la pauza meciului câștigat (2-3) de Real Madrid, pe terenul lui Betis Sevilla, Toni Kross (30 de ani) suferă de o întindere la mușchii fesieri. Din acest motiv, germanul va fi nevoit să ia o pauză de două săptămâni.

Clubul din capitala Spaniei a emis un comunicat de presă, astăzi (luni, 28 septembrie), în care a dat detalii despre accidentarea fotbalistului său. Și deși nu s-a specificat și perioada în care acesta va absenta de pe teren, presa spaniolă a estimat că acesta nu va putea juca timp de 14 zile. În acest context, Kroos va lipsi la două meciuri din LaLiga, miercuri, cu Valladolid, și duminică, la Levante. 

Potrivit lequipe.fr, campionul mondial din 2014 va participa la meciurile echipei Germaniei. Mai exact, la amicalul cu Turcia, din 7 octombrie, respectiv cu Ucraina și Elveția, din 10 și 13 octombrie, în Liga Națiunilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...