Wikipedia

Rezultatele căutării

duminică, 27 septembrie 2020

TENIS / ROLAND GARROS 2020: Simona Halep a învins-o cu 6-4, 6-0 pe Sara Sorribes Tormo

Aflată  pe locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1 în absența liderului mondial Ashleigh Barty, Simona Halep s-a calificat, astăzi (duminică, 27 septembrie), în turul doi al ediției 2020 a turneului de grand slam de la Roland Garros. Chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani, constănțeanca a trecut cu 6-4, 6-0, în 82 de minute, de jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo (70 WTA).

Meciul a fost echilibrat doar în prima parte a setului 1, când s-au înregistrat două serii consecutive de break-rebreak. Condusă (2-4), Halep a câștigat 10 ghemuri la rând și a pus capăt disputei.

Românca a acuzat temperatura scăzută (13 grade Celsius)  de la Paris deși meciul s-a disputat pe Arena „Philippe Chatrier”, care a avut acoperișul tras. Halep a jucat în bluză de trening. 

În turul doi, constănțeanca o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Irina Begu (locul 72 WTA) şi elveţianca Jil Teichmann (54 WTA), programat tot astăzi, pe terenul nr. 11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI: Dan Petrescu susține că evoluția CFR-ului a fost un „dezastru”

Campioană a României, CFR Cluj a scos un egal (1-1), astăzi (joi, 20 octombrie), în disputa cu echipa Universitatea Cluj, una care a contat ...